It’s a Sony…


Alla som känner mig vet jag hatar Sony. Det är en lång och trogen relation mellan mig och det företaget, som gång på gång förstärks av små vardagliga saker. Det spelar nästan ingen roll vilken del av Sonykoncernen som gör något, det brukar ändå bli fel någonstans.

När jag igår äntligen hade lite tid att se en film, så tänkte jag se Änglar och demoner (utgiven av Sony Pictures), som jag fick låna av svärmor. Original, på DVD. Helt lagligt. Men det gick inte. Sony Pictures säljer nämligen trasiga DVD-skivor, som inte går att se på en dator. Och eftersom en HTPC är den enda DVD-spelaren jag har, så blev det ingen filmkväll. Weeee…. It’s a Sony.

Ja, jag vet att det går att lösa, men ändå.

Annons

En reaktion till “It’s a Sony…

  1. Jag kan trösta di med att du slapp kasta bort drygt två timmar tack vara Sony där.

    Den filmen är faktiskt en enda stor besvikelse, ett enda stort hafsverk helt enkelt.
    Om du har läst boken så ska du def. inte se filmen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s