Om mig och bloggen

Jag som skriver den här bloggen heter Kajetan Kazimierczak och är en stockholmare i IT-branschren.

Till vardags jobbar som systemutvecklare på Input Consulting.  Jag har under nästan sju år arbetat som utvecklare på Dagens Industri, di.se och senare på Bink, Bonniers teknikbolag och säljbolag inom webbmedia.

Den här bloggen är dock min egen. Inget av det jag skriver får tolkas som något som mina arbetsgivare tycker eller står för. Även om bloggen ibland kan beröra ämnen jag kommer i kontakt med via jobbet så är min framförda åsikt min egen och jag diskuterar aldrig saker som inte redan är allmänt kända.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s